Lediga tjänster

HÅLTAGARE

Vi är i behov av att rekrytera fler skickliga medarbetare inom håltagning. Som anställd i vår håltagningsgrupp kommer du att vara involverad i varierande projekt, främst i Stockholmsområdet. Det här är en fantastisk möjlighet för dig att arbeta i en flexibel och självständig roll. Du kommer att få chansen att utforska spännande miljöer och besöka olika arbetsplatser regelbundet.


Som en del av vårt team kommer du att tilldelas din egen utrustning och en servicebil för att underlätta ditt arbete. Detta ger dig möjlighet att vara välutrustad och redo att hantera alla uppgifter på bästa sätt. Vi strävar efter att erbjuda dig en givande och trygg anställning där du kan utveckla dina färdigheter inom håltagning och samtidigt trivas i en stimulerande arbetsmiljö.


Vi ser fram emot att välkomna dig till vårt team och dra nytta av din kompetens inom håltagning. Tillsammans kan vi fortsätta att leverera högkvalitativa resultat och erbjuda våra kunder enastående service.

DIN PROFIL

Om du har tidigare erfarenhet av håltagning och vajersågning ser vi det som mycket meriterande. Som person bör du vara drivande och trivas med att arbeta i team. Du har förmågan att fatta egna beslut, men är samtidigt öppen för att be om råd när det behövs. Du betraktar dig själv som en problemlösare och ser fram emot utmaningar.


Din sociala kompetens är av stor betydelse då du kommer att samarbeta med kollegor, andra yrkesgrupper och kunder. Att kunna kommunicera effektivt och skapa goda relationer är en viktig del av rollen.


För att vara kvalificerad för tjänsten ser vi gärna att du har B-körkort, men det är inte ett absolut krav.


Vi ser fram emot att träffa dig och ta del av din kunskap och entusiasm för håltagning. Tillsammans kan vi möta utmaningarna och leverera högkvalitativt arbete till våra kunder.CV SKICKAS TILL


E-mail: HR@08betonghal.se

08 Betonghåltagning AB

Box 19190 152 28 Södertälje