ALLT OM 08 BETONGHÅLTAGNING RIV & SANERING AB

ARBETAT SEDAN 1990


08 Betonghåltagning Riv & Sanering AB är ett komplett serviceföretag som är specialiserade på att utföra sågning, borrning, rivning, sanering och renovering. Vi erbjuder en omfattande expertis och erfarenhet inom alla dessa områden. Oavsett om du behöver hjälp med att skapa hål och öppningar i betong, utföra sanering av förorenade områden eller genomföra renoveringsarbeten, kan du lita på oss.


Vi har lång erfarenhet och en bred kompetens inom branschen, och vårt team av specialister är välutbildade och kunniga. Vi tar oss an uppdrag åt både små och stora kunder inom byggsektorn, samt privatpersoner som behöver våra tjänster.


Vårt geografiska arbetsområde omfattar främst Storstockholm med kranskommuner, men vi är även öppna för uppdrag på andra platser. Vi strävar alltid efter att möta våra kunders behov och ge enastående resultat som överträffar förväntningarna.


Välj 08 Betonghåltagning AB för att få en komplett lösning för dina behov av sågning, borrning, rivning, sanering och renovering. Vi är ett pålitligt och professionellt företag som levererar kvalitetstjänster och resultat i varje projekt.

GARANTERAR RIMLIGA KOSTNADER OCH HÖGKVALITATIVA HÅLTAGNINGAR, RIVNING OCH SANERING

KONTAKTA OSS

Joakim Lundström

Projektchef


+46 706 66 94 67

jocke.lundstrom@08betonghal.se


Ekonomi avdelning


+46 736 99 74 41

HR@08Betonghal.se


Kalkylavdelning


+46 701 44 98 00

Anbud@08Betonghal.se


VÅRT TEAM ÄR REDO ATT HJÄLPA DIG ATT UPPNÅ DINA DRÖMMAR

08 Betonghåltagning AB är medlem av